A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Захист України. Навчально-польові збори

Навчально-польові збори із предмета «Захист України» – це своєрідний екзамен на вправність, мужність, витривалість, що сприяє формуванню в здобувачів освіти необхідних знань, вмінь та навичок щодо захисту держави Україна, її територіальної цілісності.

12:41 19.05.2023

Вшанування пам’яті жертв геноциду кримсько-татарського народу в ДПТНЗ «Синівський професійний аграрний ліцей»

18 травня 1944 року приблизно 200 тис. кримських татар депортували з півострова, а за кілька днів весь народ був вимушений покинути свої домівки. За офіційними даними майже половина кримських татар загинули від голоду  та хвороб у дорозі чи засланні.

11:00 18.05.2023

Безпечна дорога. Відео-лекторій

      В Україні триває тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений створенню зручних та безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху.

07:49 18.05.2023

Муляр – професія, що творить

Муляр – це робітник, який бере участь у зведенні та ремонті житлових будинків, мостів та інших інженерних споруд із різного виду будівельних матеріалів. Саме представники цієї професії втілюють в життя ідеї архітекторів та відповідають за комфорт, зручність та довговічність будівель.

12:43 11.05.2023

Підготовка до НМТ. Математика

Невід’ємною частиною освітнього процесу з математики є консультації по підготовці здобувачів освіти до успішного складання НМТ.  Математика є обов’язковою складовою тесту, тому учні, які зареєструвалися для проходження НМТ, в позаурочний час поспішають до кабінету математики.  

17:23 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень