A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Ми переможці конкурсу учнівських проєктів ІІІ Форуму обдарованих учнів та лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області.

Під меседжем "Шлях до перемоги" 6 червня 2023 року, на базі ДПТНЗ "Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг", відбувся ІІІ Форум обдарованих учнів та лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області.

20:04 12.06.2023

Шлях від ідеї до успіху

25 травня в онлайн-форматі пройшов обласний фестиваль педагогічної творчості «Шлях від ідеї до успіху». Учасниками заходу стали понад  сто викладачів та майстрів виробничого навчання закладів ПТО не лише Сумської, а й низки інших областей України.

12:49 31.05.2023

Ми учасники обласного фестивалю кулінарного мистецтва: презентація сучасних технологій у приготуванні українських страв

У рамках Тижня професійної (професійно-технічної) освіти 30 травня 2023  року на базі державного навчального закладу «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відбувся обласний фестиваль кулінарного мистецтва серед педагогічних працівників та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.  

11:14 31.05.2023

Ми учасники конкурсу професійної майстерності. Компетенція «Кулінарне мистецтво»

З метою популяризації професії "Кухар", підвищення її престижності на ринку праці, в рамках тижня професійної освіти Сумської області, 26 травня 2023 року на базі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ", пройшов обласний конкурс професійної майстерності за компетенцією «Кулінарне мистецтво». У конкурсі взяли участь 16 здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Програмою змагань було передбачено  приготування та презентацію страв української кухні з використанням новітньої сировини, обладнання та інструменту, інноваційних виробничих технологій, організації раціонального та безпечного харчування за двома модулями.

12:11 30.05.2023

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Сьогодні, люди, які встали на захист нашої Батьківщини – це символ мужності, міцності та незламності. Герої, відважні воїни, працівники та випускники нашого закладу освіти розуміють, що вони, у Збройних Силах України, захищають свій народ, свою землю.

12:04 30.05.2023

Майстер-класи для майбутніх абітурієнтів

У рамках проведення Тижня професійної ( професійно-технічної) освіти, відповідно до плану заходів, педагогічними працівниками та здобувачами освіти ДПТНЗ «Синівський ПАЛ», проведено майстер-класи для учнів Синівського ліцею, Берестівського ліцею та Яснопільщанської гімназії, де учасники мали змогу ознайомитися з професіями, за якими ведеться підготовка у закладі професійної освіти.

11:57 30.05.2023

Підготовка до НМТ з фізики

Зміст завдань тесту відповідає програмі ЗНО з фізики й охоплюватиме 5 тематичних розділів: механіка; молекулярна фізика та термодинаміка; електродинаміка; коливання і хвилі. Оптика; елементи теорії відносності. Квантова фізика. Тест налічуватиме 20 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (12 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

11:53 30.05.2023

Велоподорож вихідного дня до «Михайлівської цілини»

Одним з пріоритетних напрямків освітнього процесу в Синівському професійному аграрному ліцеї є сприяння різносторонньому розвитку особистості учня. Цього можна досягти різними шляхами. Одним з них є залучення  учнів до екскурсій вихідного дня. Такі заходи допомагають урізноманітнити дозвілля підлітків, сприяють їх фізичному розвитку, розвивають інтерес до вивчення природи, історії рідного краю. У ході екскурсії здійснюється естетичне, екологічне та патріотичне виховання.

22:06 21.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень