A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Солодкі подарунки дітям-сиротам

Адміністрація ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» постійно піклується про соціальну підтримку здобувачів освіти пільгових категорій. Уже традиційно в.о. директора ліцею Олексій ФЕДОРЕНКО привітав від імені всіх працівників ліцею дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа із святом Миколая і вручив їм солодощі.

10:40 07.12.2023

Знаю. Розумію. Дію відповідально

  Небезпека може бути там, де її не чекаєш. Фахівці стверджують, що жертвами вибухів стають переважно через порушення елементарних правил мінної безпеки.

16:18 01.11.2023

Навчаємось із задоволенням

Здобна випічка сьогодні одна з найпопулярніших у світі. Неможливо встояти перед пахощами свіжоспечених булочок, пиріжків, калачів, бріошів! 

20:14 31.10.2023

Моя професія найкраща

У світі є безліч професій та спеціальностей. Одні створюють комфорт, інші формують техніки й технології, окремі підтримують рівень цивілізації, а наша професія «Кухар» прокладає шлях користі, смаку, неперевершеності та пошуку, нестандартності й ексклюзиву. Ми, учні ДПТНЗ «Синівський ПАЛ», що отримали рівень кваліфікації «Кухар» 4 розряду, а сталася ця вирішальна подія 19 та 20 жовтня 2023 року, впевнене, що наш вибір завжди на часі! Адже ми творчі, відповідальні, завжди цікаві та передбачувані, що вам буде смачно, збалансовано й надзвичайно різноманітно. Доєднайся до майбутніх новаторів мистецтва приготування їжі нашого ліцею! Обереш професію «Кухар» – обереш успіх!

17:47 25.10.2023

Вітаємо із Міжнародним днем КУХАРЯ

Ми, учні ДПТНЗ «Синівський ПАЛ», що навчаємося за професією «Кухар. Кондитер», щиро вітаємо  всіх своїх педагогів, майстрів виробничого навчання, майбутніх колег та любителів кулінарії  із  Міжнародним днем кухаря. Бажаємо смачно не тільки готувати, а і жити. Нехай кожен день дарує ВАМ натхнення для творчості на кухні. А відмінниця професійного навчання, учениця групи №23, Ельвіна Фесенко, підготувала промо-ролик  «Я готую БОРЩ так». Тож, підтримуємо УКРАЇНСЬКЕ, зберігаємо об’єкт нематеріальної культурної спадщини та дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, творити та смачно готувати!

17:05 20.10.2023

Ознайомлення із сучасною технікою

Уміння використовувати сучасні сільськогосподарські машини є запорукою вчасного виконання всіх агротехнічних заходів при вирощування різноманітних культур.

10:21 16.10.2023

Учні ліцею прийняли участь у «Challenge Fest»

Відповідно до плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» 29 вересня у ліцеї відбулися змагання в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Challenge Fest», приуроченого до Дня працівників освіти.

13:28 02.10.2023

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ПРОФТЕХОСВІТИ

Учні групи №23 привітали ветеранів професійної (професійно-технічної) освіти ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» із Днем працівників освіти та Днем професійно-технічної освіти України.

16:46 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень