Освоюємо тонкощі приготування національних страв
З давніх-давен значне місце в українській кухні займає риба. Улюблені страви українців – карасі в сметані, короп з медом, рибні крученики, завиванці, січеники, товченики, фарширована риба.
Учні групи №13 (професія «Кухар. Кондитер») ДПТНЗ «Синівський ПАЛ», на уроці виробничого навчання, старанно готували страви із січеної рибної маси: шніцель рибний натуральний, ковбаски рибні українські, зрази «Хрещатик». Також здобувачі освіти відпрацювали правила підбору та підготовки посуду для подачі цих виробів, гарнірів та соусів до них; навчилися креативно презентувати свої роботи.
«Кулінарія, історія їжі закохує нас в Україну, правило, що надихає й вдосконалює!» Дякуємо Збройним Силам України за можливість підвищувати свій фаховий рівень і майстерність!