Натхнення, знання, досвід
Освітня активність для учнів і педагогів ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» - це завжди взаємодія, розвиток, творчість і професійне вдосконалення.
22 квітня 2025 року здобувачі освіти й педагоги взяли участь у науково-практичній конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, секція «Харчові технології», керівник секції: к.т.н., доцент кафедри технології харчування, заступник декана факультету харчових технологій із якості освіти та наукової роботи СТЕПАНОВА Тетяна Михайлівна.
Здобувачі освіти ліцею, та їх наставники, презентували досвід діяльності, результати дослідно-експериментальної й проектної роботи у рамках регіонального конкурсу «Гостинність із серця мого краю», що був організований кафедрою технологій харчування, факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету: Борщ М.О., Статива А.І. «ДИКОРОСЛІ РОСЛИНИ У СТРАВАХ ПІВДНЯ СУМЩИНИ. ЧИМ КОРИСНІ?»; Гусліста А.Г., Шастун Н.М. «КУЛІНАРНА ВІЗИТІВКА РІДНОГО КРАЮ»; Оксьом Т.В., Підлісна Ю.Г. «СОЦІАЛЬНЕ УЧНІВСЬКЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО У СФЕРІ ХАРЧУВАННЯ».
Праця учнів та педагогів ліцею відзначена Дипломами Сумського НАУ!