A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Герої не вмирають...

Дата: 07.12.2023 13:41
Кількість переглядів: 70

Герої не вмирають і не вмруть,

Героїв пам'ятатимуть віками .

Їм славу всі народи віддають

І голову схиляють перед вами

6 грудня ми відзначаємо  День Збройних Сил України, дякуючи Захисникам і Захисницям, які боронять нашу країну від жорстокого ворога,  і низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблих.

Тому саме в цей день працівники, учні ліцею, рідні, голова громади зібралися з нагоди вшанування пам'яті випускника нашого закладу освіти Козуна Дениса Олеговича. На фасаді ліцею відкрився ще один  пам’ятний знак, що буде слугувати для нас неспростовним нагадуванням про Героя, нашого Захисника, що віддав життя за нас з вами, за велику українську родину, за сміх дітей, за добробут кожного українця за величне й достойне майбутнє нашої незламної України.  

Сумно від того, що білими лебедями в небеса відлітають найкращі. Цвіт української землі. Безстрашні, мужні наші Герої, що віддали своє життя за свободу рідної землі. Вони заслуговують, щоб про них пам’ятали.

Учні, працівники ліцею розділяють з родинами кожного українського Героя біль втрати. Ми пам’ятаємо кожного свого випускника, який віддав своє безцінне життя за мир і незалежність, і тих, які сьогодні продовжують нелегкий бій із бездушним ворогом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень