Навчаємось практично: уроки виробничого навчання
Дата: 15.06.2023 12:49
Кількість переглядів: 58
Всім відомо, що українська народна кухня належить до сукупності європейської системи харчування. Що ж спільного, та які відмінності гастрономічної культури у приготуванні м’яса, досліджували на уроці виробничого навчання учні групи №13 (професія «Кухар. Кондитер», тема «Приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів європейської кухні»). Здобувачі освіти готували популярні страви центральноєвропейської частини: угорський папрікаш із курчати, чеський фарширований ростбіф та смажену свинину з кнедликами і капустою, а також шоп-кебаб, улюблену страву південної частини Європи - сонячної Болгарії.
Не втомлюємося дякувати Збройним Силам України за можливість навчатися, досліджувати, експериментувати та досягати поставленої мети!