A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Навчаємось практично: уроки виробничого навчання

Дата: 15.06.2023 12:49
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Всім відомо, що українська народна кухня належить до сукупності європейської системи харчування.  Що ж спільного, та які відмінності гастрономічної культури у приготуванні м’яса, досліджували на  уроці виробничого навчання учні групи №13 (професія «Кухар. Кондитер», тема «Приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів європейської кухні»). Здобувачі освіти готували популярні страви центральноєвропейської частини: угорський папрікаш із курчати, чеський фарширований ростбіф та смажену свинину з кнедликами і капустою, а також шоп-кебаб, улюблену страву південної частини Європи - сонячної Болгарії.

Не втомлюємося дякувати Збройним Силам України за можливість навчатися, досліджувати, експериментувати та досягати поставленої мети!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень